Gezondheidszorg

Gebruikmakend van onze internationale expertise, ontwerpen wij gebouwen met flexibele en efficiënte ruimtes, die een opbeurende omgeving bieden waarin de mens centraal staat. Deze gebouwen ondersteunen de nieuwe werkpraktijken waardoor het beste klinische personeel wordt aangetrokken en behouden.

Gateshead Emergency Care Centre

In meerdere landen en op verschillende schaal hebben wij projecten afgeleverd die zijn onderscheiden. Onze portfolio bevat onder andere specialistische, tertiaire voorzieningen, voorzieningen voor acute zorg in bestaande ziekenhuisomgevingen, strategische transformatieplannen voor landgoederen, en innovatieve gebouwen voor de geestelijke gezondheidszorg.

Zoeken naar gezondheidszorg projecten
Raffles Hospital

Ziekenhuizen richten zich in toenemende mate op het creëren van een omgeving die de verblijfservaring van patiënten, familie en personeel verbetert. Als antwoord hierop, wordt in onze ontwerpen voor de gezondheidszorg de menselijke waardigheid bevorderd, en een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geruststelling bewerkstelligd. Wij creëren allesomvattende, verzorgende werkomgevingen die een dienstverlening ondersteunen die klinisch effectief en op de lange termijn duurzaam is.