Onderwijs

Hoger onderwijs betekent een aanzienlijke verandering in het leven van jonge mensen, en voor hen die kiezen voor een carrièreswitch. Voor velen is het de eerste, echte kennismaking met onafhankelijk leren, en een werkend leven. De gebruikersgroep is divers en dat geldt ook voor de vakken en opleidingen die worden aangeboden.

Carlisle College

De ruimtes die wij ontwerpen, onderschrijven deze diversiteit en vormen ruimtes die volwassen en professioneel aanvoelen, en tegelijkertijd open, ondersteunend en aangenaam zijn. Voor ons werk putten we uit onze brede kennis van de gehele onderwijssector en bestaande werkomgevingen.

Zoeken naar onderwijs projecten
Grimsby Art and Design School

In een goede educatieve omgeving vindt men gemakkelijk zijn weg. Ook is een goed ontworpen gebouw eenvoudiger te beheren. Gemengde opleidingsvormen en flexibiliteit maken een wijziging in de levensloop mogelijk. Na uitvoerig overleg met personeel, studenten, bestuurders en overige belanghebbenden stellen we onze programma’s van eisen op. We bespreken wat goed werkt en we begrijpen de talloze manieren waarop mensen effectief leren.