Kantoren

Of het nu om nieuwbouw of transformatie van bestaande gebouwen gaat, we gebruiken onze kennis op het gebied van werkplekken en interieurontwerpen om aanpasbare ruimtes te creëren die flexibel werken mogelijk maken. Daarbij baseren we ons op inzichten die we verkrijgen door evaluaties na oplevering en ingebruikname van eerdere projecten.

Sector resize_

De mate waarin de werkplek voldoet aan de behoeften van de gebruikers, is fundamenteel voor het succes ervan. Het is van cruciaal belang dat de doelstellingen en wensen van de cliënt worden begrepen en de uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij de introductie van nieuwe werkwijzen, worden onderkend. We overleggen regelmatig en vanaf een vroeg stadium met de opdrachtgevers en de gebruikersgroepen om het PvE vast te stellen en ervoor te zorgen dat cultuurwijziging tijdens het hele proces wordt ondersteund

Zoeken naar kantoren projecten
Thirteen

We hebben meegewerkt aan handleidingen van de BCO (British Council for Offices) en hebben van deze organisatie onderscheidingen mogen ontvangen. Onze benadering van het kantoor als een flexibele ruimte die betere werkplekken ondersteunt en het welzijn verbetert, is steeds gebaseerd op ons onderzoeksprogramma.